Privat


 

När jag började med den här bloggen ville jag inte alls skriva om mig själv utan mitt fotointresse och visa mina foton. Jag har en önskan om att det ska vara minst ett inlägg varje dag. Ibland tar det emot och inspirationen finns inte där. Det beror bland annat på humör, ork, sjukdom osv osv. För det mesta är det skoj! Och det är kul att veta att ni är några där ute som kollar in mina foton. Jag kommer även fortsättningsvis vara koncentrerad på mina foto, men ibland dyker det ju upp något om mig med. :) Som t.ex. i gårdagens inlägg. Jag gillar inte syratvättade jeanskläder! :) Fast vem vet om nån månad har jag kanske mjukat upp för det med? När det blev modernt att ha stövlarna utanpå jeansen sa jag: Ni kommer aldrig se mig klädd sådär!" Och nu har jag haft stövlarna så i flera år! Hehehe!

Det finns även begränsningar vad jag får skriva om här. Mitt jobb t.ex. Det är sekretessbelagt, även om det bara skulle vara en skojig historia om vad ett barn sa så ska det inte ut här på internet eftersom man aldrig kan veta var det kan hamna. Och när jobbet är off-limits så försvinner ganska mycket av min vakna tid i veckan. Men fritiden då? Jo den ägnas ju åt just foto, o så familj o vänner då. Men än så länge så fortsätter bloggen i den här andan! Hoppas ni gillar det och fortsätter checka in då och då, eller varför inte varje dag?! Ha det!

Kom ihåg att alla foton på min blogg tillhör mig (om inte annat skrivs). Detta innebär att fotona endast får användas med min tillåtelse.
 • bloglovin

 • Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback
  RSS 2.0


  em e foto
  är
  Malin Eklund

  Välkommen till min fotoblogg. Här kommer jag fokusera på mitt fotointresse och mina foton! Hoppas du hittar några foton du gillar!
  Kontakt: emefoto@live.se